Aşırı Kanama İle Hastanemize Başvuran 48 Yaşındaki Hastamız Başarılı Bir Operasyonla Tedavi Edildi
05 Ağustos 2022

Hastanemiz Kadın Hastalıkları Polikliniğine aşırı kanama ile başvuran 48 yaşındaki hastamıza verilen tedavilere rağmen kanamasının devam etmesi üzerine Histeroktomi ile birlikte salpingo ooferoktomi abdominal TAH+BSO (rahim alınması) operasyonu planlandı.  Hastamızın şeker hastalığı olduğu için ameliyat öncesi yüksek seyreden kan şeker düzeyi tedavi ile normal sınırlara getirildikten sonra Anestezi uzmanı Uzm. Dr.  Eyüp Fatih CİHAN tarafından genel anestezi uygulanarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarımız Op. Dr. Halil ibrahim TIRAŞ, Op. Dr. Fatma KÜÇÜK tarafından  başarılı bir ameliyatla rahim ve yumurtalıkları alınmıştır.
Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir hekimlerimize başarılar dileriz.

Kadın Doğum Ameliyatı Rahim alınması.jpg